Configuració final (proxy)

Objectius
En aquest últim apartat t'ensenyarem a configurar el teu navegador per tal de poder accedir a internet a través dels diferents proxy's que hi ha a la xarxa Guifi.net.

Primer de tot hem d'anar als fòrums de la pàgina Guifi.net i per mitjà d'un nou missatge, demanar que ens crein l'usuari per poder accedir a Internet. Les dades que hem de deixar són:foto

Ara només ens falta configurar el nostre navegador preferit per poder sortir cap a Internet.

Procediments per al Internet Explorer
Obrim l'Internet Explorer.

foto

Cliquem a l'apartat del menú Herramientas > Opciones de Internet

foto

A la finestra que s'obra, anem a la pestanya de Conexiones

foto

Cliquem al butó de Configuracón del Lan el qual ens obrirà una nova finestre

foto

A l'apartat servidor proxy marquem el quadre que té com a text "Usar un servidor proxy para su LAN" el qual activarà uns quadres de text.

foto

Depenent la nostra ubicació, haurem d'omplir els següents quadres amb la informació que trobareu a l'apartat Internet a través d'un proxy, que hi ha a la següent web:

http://guifi.net/ca/node/2413/view/services

foto

No us oblideu de marcar el quadre que posa "Usar el mismo servidor proxy para todos los protocolos" que trobaras a la finestra que obra el botó "Opciones avanzadas...",com es veu a la següent foto.

foto


Un cop tinguem la informació escrita, anem clicant Aceptar a les diferent finestres que hem anat obrint. Si tot està bé, si escrivim una pàgina qualsevol de Internet (p. ex. www.google.com) ens hauria d'apareixer un quadre on ens demana un nom d'usuari i una contrassenya.
Els omplim amb l'usuari i contrassenya que ens han facilitat als fòrums de Guifi.net (tipiciament, com a usuari "nom.cognomdelapersona" i de contrassenya "nomdelapersona" ).

foto

I ara, a navegar!!!.

Següent pàgina