Procediments per al Linksys WRT-54GL
Connectem el router amb el transformador i l'endollem. Agafem el cable de xarxa i el connectem, un extrem a l'ordinador i l'altre a un dels ports que té el router (en aquest cas el primer).

foto

Ara hem de configurar l'interfície de xarxa del nostre ordinador per tal de poder comunicar-nos amb el router. Per això anem a l'apartat conexiones de red del windows.

foto

Veurem varies icones, però només ens interessa la Conexión de area local. Cliquem amb el botó dret del ratolí sobre de l'icona i seleccionem Propiedades.

foto

Dins de les Propiedades de Conexión de area local, seleccionem Protocolo Internet (TCP/IP) i cliquem Propiedades un altre cop.

foto

Aquí seleccionarem Usar la siguiente dirección IP i escriurem els següents camps:


foto

Després cliquem aceptar i finalment cerrar. En aquest punt, si teniu Windows XP, hauríeu d'observar un núvol informatiu a la part inferior dreta, informant-vos de que s'ha establert una connexió de xarxa.

foto


Ara, si obrim el navegador web i entrem l'adreça 192.168.1.1, ens apareixerà la pantalla inicial de configuració del router.

foto

Aquests routers disposen d'un apartat per actualitzar el firmware a través del web. A diferència del Buffalo, aquest no estan encriptats i per tant podem fer servir aquesta utilitat per modificar el firmware.

foto

Abans però, necessitem descarregar el firmware que volem posar al nostre router. Si anem a la pàgina www.guifi.net/firmware ens donarà unes recomanacions depenent del router que tinguem.

foto

En aquest cas (WRT-54GL) ens recomanen el DD-guifi o el DD-WRT. Triarem el DD-guifi i clicarem a l'enllaç. Ara ens apareixerà la pàgina amb els firmwares.

foto


Clicarem a la versió més nova (guifi.net-v1.02-dd-wrt.wrt54GL.bin) i el guardarem al disc.

foto


Següent pàgina