Alta a guifi.net

Objectius
En aquest pas veurem com fer l'alta d'usuari a guifi.net, com crear el nostre node, donar d'alta el trasto o router i generar l'unsolclic.


Procediments
Tot comença per obrir el nostre navegador i visitar la pàgina de guifi.net. El primer que hem de fer és l'alta d'usuari per tal de crear el nostre usuari dins la comunitat de guifi.net.
foto
Per poder crear un nou usuari, cliquem a l'enllaç que posa crear un nou compte d'usuari, que trobarem al menú lateral.

foto

Això ens portarà a la pàgina el meu perfil, on haurem d'omplir les nostres dades personals.
foto


Un cop s'ha omplert tota la informació premem al botó crear un nou compte d'usuari
foto
Ja tenim creat el nostre usuari!!!. Si ens fixem, al menú lateral on posava crear un nou compte d'usuari, ara apareix el nostre nom d'usuari i unes quantes opcions.
foto
Ara ja podem anar per crear el nostre node. El node no és res més que la informació d'on farem l'enllaç, cap a on ens connectarem i de quina manera.
Per poder crear el node anem a l'apartat de mapes, que trobarem al menú superior.
foto

Important: Abans d'anar a l'apartat de mapes ens hem d'assegurar que hem entrat com a usuari, si no és així, escrivim el nostre nom d'usuari i contrasenya i premem el botó entreu.
foto
Després de clicar a mapes, ens apareixerà la següent pàgina. Aquesta pàgina ens mostra tots els enllaços, punts d'accés, clients, que té la xarxa guifi.net.
foto

El que hem de fer és localitzar la situació geogràfica del lloc on volem muntar el node ( és a dir, la teulada de casa nostre :P ). Per anar més ràpids podem seleccionar el nom del nostre poble al desplegable que hi ha a l'esquerra.
foto

Anem fent zoom fins que col·loquem l'estrelleta de color vermell sobre el lloc on anirà el node (la teulada...).
foto
Un cop tenim localitzada la situació cliquem a l'enllaç que hi ha a sota del mapa, que diu afegir un node on hi ha l'estrella. Això ens portarà ala següent pàgina.
foto
En aquesta pàgina hem de omplir les dades del nostre node.foto

Següent pàgina